13.10.13

thrifted recently

.5772 .5037 I've gotten back into the habit of thrifting again. Not that I have room for more stuff, but I can't stop, won't stop, basically. Top photo is of my loot from the local charity shops in my hometown this weekend, and the bottom photo is what I brought home from one of my four visits to a huge weekly car boot sale here in Gothenburg.

Jag är tillbaka i mitt loppisflow igen, och kan inte sluta. Inte för att jag har plats för mer grejer egentligen. Det på översta bilden fyndade jag i de pålitliga second hand-butikerna hemma i Nässjö i helgen, och det på undre bilden fick jag med mig hem från ett av mina fyra besök på den stora bagageluckeloppisen på Slottskogsvallen här i Göteborg.

10 comments:

 1. Such lovely shots, Hilda. Gorgeous. Wish we lived closer...

  ReplyDelete
 2. I looking forward to enjoying your new apartment taking shape. :-)

  ReplyDelete
 3. I love these shots, I whish I had the ability to thrift that well!

  ReplyDelete
 4. Hej Hilda!
  Jag såg de flätade skorna på Kupan och tänkte på dig! SNYGGA!! Kram Anna Sundberg

  ReplyDelete
 5. hur redigerar du dina bilder? har du något tips, någon inställning i kameran du använder tex?

  /anne

  ReplyDelete
 6. great finds! love those shoes :)

  ReplyDelete
 7. story of my life!my house looks like a second hand store ;)

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!