30.7.13

planning, wishing, sorting, dreaming of things

Planning, wishing, sorting, dreaming, thrifting. That's what I'm spending my days doing. In a month I am moving to Gothenburg! I cannot wait to finally have my own space again. I've been going through all my stuff, trying to decide what to keep and what to sell or give away (I want to keep it all...) I have a million ideas for my new apartment and spend a lot of time dreambrowsing Blocket (Sweden's Craigslist) for vintage leather sofas and kilim rugs (though I don't expect to find either). My grandmother has moved from her house and I got to keep a bunch things from there as well, plus I can't not go to flea markets. Let's just say I won't have any problems filling up my 37 square meters! Pictures from my Instagram.

Planerar, önskar, sorterar, drömmer, loppisfyndar. Det är var jag gör på dagarna. Om en månad flyttar jag till Göteborg! Det ska bli helt fantastiskt att äntligen få ha ett eget hem igen. Jag håller på att gå igenom alla mina saker och försöker bestämma vad jag ska behålla och vad jag ska sälja eller skänka bort (jag vill spara allt...) Jag har en miljon idéer för min nya lägenhet och tillbringar mycket tid på Blocket med att önskeleta den ultimata gamla skinnsoffan och kelimmattor (good luck with that, me). Min mormor har flyttat från sitt hus och jag har fått ta över en massa saker därifrån, och så kan jag ju inte låta bli att gå på loppisar. Man kan säga att jag definitivt inte kommer ha några problem med att fylla upp mina 37 kvadrat! Bilder från min Instagram.

7 comments:

 1. How exciting! I can't wait to see what your new place looks like.

  ReplyDelete
 2. Eagerly anticipating the new place too!

  ReplyDelete
 3. Oh nice! Congratulations for the new home!

  ReplyDelete
 4. i love your style so much... your pictures give me such an easy sensation...


  you have a way to show objects, that gives them so much meaning. a total gift

  ReplyDelete
 5. Planning, wishing, & dreaming are essential life activities! :)

  ReplyDelete
 6. Hej, såg att Apartment Therapy just använde en av dina bilder, tänkte du kanske ville veta det. Länk: http://www.apartmenttherapy.com/easy-affordable-dorm-diys-apartment-therapy-video-roundup-193857

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!