26.2.13

wedding season is coming soon!

.6857 One of these days I will get around to sharing the images from my brother's wedding, this is one of my favorites. I just wanted to let you all know I'll be back in Sweden this summer and I'm available for weddings! (My portfolio is still in the making, but you can see a selection of wedding photos here for now, and in the "weddings" category here on the blog.) As always I'm happy to travel anywhere in the world. Email me for info & quotes!

Endera dagen kommer jag äntligen visa bilderna från min brors bröllop, här är en av mina favoriter. Ville bara säga att jag kommer vara tillbaka i Sverige till sommaren och kan bokas för bröllop! (Min portfolio är fortfarande i produktion, så länge kan ni se några utvalda bröllopsbilder här, och i kategorin "weddings" här på bloggen.) Som vanligt reser jag mer än gärna vart som helst! Maila mig för info & priser!

2 comments:

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!