13.10.11

a copenhagen walk

.8585

.8577

.8573

.8572

.8567

A couple of weeks ago I was in Copenhagen for a photo shoot. It was the first day of the Indian Summer and when we were done I took a long walk around the city, sweating in my boots and coat. It's such a pretty city when it's sunny.

För några veckor sedan var jag i Köpenhamn för ett fotojobb. Det var första dagen på indiansommaren, och när vi var klara tog jag en lång promenad genom stan, svettandes i varma kängor och jacka. Det är en himla fin stad när solen skiner.

11 comments:

 1. Oh ska till Köpenhamn i nästa vecka. Ska bli finemang. Tex bokat bord på ett ställe i Christiania - Spiseloppen. Förväntningarna är höga!

  ReplyDelete
 2. I adore that first photo...vine-covered buildings are so beautiful!

  ReplyDelete
 3. Lucky you, I'd love to discover Copenhagen ! It's so nice to see all those bikes, wish we had more in Paris..

  ReplyDelete
 4. Hej,

  Jag hittade din blogg i somras när jag läste ett reportage om din fina lägenhet i en loppisbilaga till Expressen. Även jag gillar att fotografera (jag har en Nikon D3100, första systemkameran) och fynda på second hand/loppis, det är mycket roligare att inreda med sådant.

  Jag har plöjt igenom hela din blogg och jag älskar dina inrednings- och resefoton! Du är grymt duktig :) Jag vill också kunna ta sådana bilder, vi får se vart det bär. Min kamera är en Nikon D3100, min första systemkamera alltså. Jag har bl.a Nikon Nikkor AF-S 50/1,8G-objektivet och det är så kul att fota med!

  Jag tittar in här ofta - älskar som sagt dina bilder.

  Ha det gött,

  Nina i Borås

  ReplyDelete
 5. Oj, blev en upprepning om min kamera. :)

  ReplyDelete
 6. beautiful, haven't been to Copenhagen, plan to in the near future.

  ReplyDelete
 7. We visited Copenhagen in June and I fell in love with the city. I've finally started posting all the photos and am loving reliving it. Love the bikes everywhere, the architecture and being by the water.

  ReplyDelete
 8. I agree. I'm studying in Copenhagen for the semester, and I really like it here when the sun is out, but once the grey clouds stay too long I start itching to leave.

  ReplyDelete
 9. Jeg elsker bloggen din jeg... Bare så det er sagt X)

  ReplyDelete
 10. vilka fina bilder! köpenhamn är en riktigt mysig stad!

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!