9.5.11

shop update!

.4414

These book clocks are now available in my shop!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

De här bokklockorna finns nu i min shop!

1 comment:

  1. Hej!
    Först vill jag bara säga att din blogg är så himla fin och inspirerande. Har säkert följt den i över ett år men har aldrig kommenterat så tyckte det var på tiden. Jag är också från N-Ö och dina bilder på staden får den att kännas lite finare och trevligare. Jag pluggar också grafisk design, närmare bestämt i Melbourne. Det finns en så himla fin tidning här som jag läser och jag kunde inte hjälpa, utan var tvungen att tipsa om din blogg. Och så skrev de en liten rad om den i deras nyhetsbrev, tyckte det var lite kul:)
    http://www.frankie.com.au/newsletter/
    Det var bara det. Over and out!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!