22.3.11

aoya

.8293

.8282

.8289

.8284

///Tokyo./// Aoya ligger gömd långt in i en gränd (tredje bilden) i Naka-Meguro och vi hade aldrig förstått att det låg en restaurang om inte Hello Sandwich hade tipsat om den i sitt Tokyozine. Av en slump promenerade vi en dag förbi restaurangen och bestämde oss för att äta lunch där. Eftersom vi inte kunde förstå menyn och personalen inte pratade engelska erbjöd sig gästerna vid ett av de andra tre borden att översätta åt oss. De rekommenderade en japansk curry och det fick det bli. Gott och mysigt!


///Tokyo./// Aoya is tucked deep within an alley (third photo) in Naka-Meguro and we never would have guessed there was a restaurant there if Hello Sandwich hadn't written about it in her Tokyo zine. We walked past it by accident one day and decided to have lunch there. Since we couldn't understand the menu and the staff didn't speak English the guests at one of the other three tables offered to translate for us. They recommended a Japanese curry and so that's what we had. I really liked both the food and the place.

3 comments:

 1. Hej!

  Är det så att du studerar på Östra Grevie? Jag är själv väldigt intresserad av att börja studera grafisk design, men har så gott som ingen erfarenhet av det. Vad skulle du, som jag tror att är lite mera insatt, föreslå för skolor som jag kanske kunde ha någon chans att komma in på utan så stor erfarenhet. Andra folkhögskolor t.ex.?

  Tack för en fin blogg!

  ReplyDelete
 2. wonderful little story. i like the first picture the most.

  ReplyDelete
 3. I'm so happy you went there! I wish that I could have gone and eaten curry there with you! xoxo

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!