12.12.10

shop update and end of year sale

.7032

.7006

.7023

.7182

Jag hade hoppats lägga upp de här i shopen redan för tre veckor sen, men jag fick dem inte förrän i veckan. En skärbräda och två grytunderlägg i HDF-material finns nu att köpa i shopen. Och fyra nya böcker. Och vet ni vad? Det är REA PÅ ALLT i shopen fram till och med torsdag 16 december då jag stänger shopen för året. Skynda att fynda!

I was hoping to introduce these products three weeks ago, but I didn't get them until now. I'm really happy with how they came out, though. A cutting board and two pot coasters in HDF material are now available in the shop. And guess what? EVERYTHING IN THE SHOP IS ON SALE until Thursday December 16. After that the shop will be closed until January 10. Go on, get shopping!

7 comments:

 1. Jag tycker att allt du gör är så himla himla fint!

  ReplyDelete
 2. OH WOW! the cutting board is so so beautiful!!

  ReplyDelete
 3. åh, vilken stilig skärbräda! får se om min budget tillåter mig att klicka hem en :)

  ReplyDelete
 4. I'm loving the cutting boards...they will make a great gifts! I'm going to check out your shop now:)
  Julie xo

  ReplyDelete
 5. hello. just came upon your little internet space, and i think it's lovely. looking forward to visiting your shop when it opens back up! :)

  ReplyDelete
 6. Hej! Vill bara yttra viss besvikelse över skärbrädan jag fick i present. Eftersom sidorna i HDF är helt exponerade har skärbrädan svällt vid kontakt med vatten (oundvikligt)... Ett konstruktionsfel som gör produkten oanvändbar på sikt. Den är nu sprucken hela vägen runtom. Känns inte så kul och inte heller så fräscht.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Per! Eftersom du inte lämnat någon mailadress svarar jag här. Tyvärr är det så att de här produkterna är vattenkänsliga. Det gäller alla produkter som Formpress tillverkar (dvs i princip alla skärbrädor/underlägg som finns att köpa i svensk handel) och andra som är av samma material. När jag sålde dessa informerade jag alltid kunderna om att man endast ska torka av med en fuktig trasa, inte låta den bli blöt osv. Väldigt tråkigt att denna information inte nått fram till dig, kan bara beklaga!

   Delete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!