9.11.10

tuesday

.5998

Idag har jag inget att visa och ändå bloggar jag. Förra veckan släpade jag (ensam, rekommenderas ej) hem ett 33,6 kg tungt skrivbord från IKEA och sedan dess är min lägenhet som ett bombnedslag. Jag har siktet inställt på helgen (som börjar redan på torsdag), då mina föräldrar kommer på besök. För tillfället är jag otroligt inspirerad av det här och det här.

Today I have nothing to show you, and yet I'm blogging. Last week I dragged (on my own, not recommended) a 74 pound desk home from IKEA and since then my apartment is a mess. For now I have my eyes set on this weekend (which starts on Thursday) when my parents coming to visit. I am currently incredibly inspired by this and this.

2 comments:

  1. thanks for those beautyful links!

    ReplyDelete
  2. Have fun putting everything back together...once it's done it feels so great! Enjoy your visit with family, too!

    Julie xo

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!