24.8.10

collage mojo

.3327

.3330

Efter att inte ha pysslat med något kreativt på hela sommaren har jag känt mig värdelös de första dagarna i skolan. Ikväll fick jag tillbaka lite av min mojo efter några timmars collagepillande. I soffan, med Vänner som sällskap, med Hemmets journal, gamla böcker och en skalpell i högsta hugg pysslar jag nog bäst ändå.

After not doing anything creative all summer I have felt useless these first few days of school. Tonight I got some of my creative mojo back after fiddling with a couple of collages for a few hours. On the couch, with Friends on dvd to keep me company and with old magazines and books and a scalpel ready, is where I create better than anywhere else.

10 comments:

 1. collage är typ det roligaste. det blir aldrig som man tänkt sig.

  ReplyDelete
 2. i have tons of photo books that always say i'm going to finish.. maybe i should get started! ha

  ReplyDelete
 3. Looks great - the perfect way to unwind with friends!

  ReplyDelete
 4. I love it! What a great thing to do with friends. :)

  ReplyDelete
 5. Hej tjejen! Jag håller med dig, det är absolut inte okej och jag har nog alltid länkat tidigare om jag lånat bilder. Jag är inte hemma nu, men är det om någon timma och då ska jag fixa det direkt. Jag är riktigt ledsen, hoppas det är okej. Visste inte att det var din (google och jag var slarvig med att kolla källan, så tack för att du hörde av dig. Ska fixa det direkt när jag kommer hem!

  Förlåt igen!

  ReplyDelete
 6. there is something in my blog to you.

  ReplyDelete
 7. I love collages! Plus I love the photos from your blog!

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!