7.7.10

nothing but blue skies

.0781

.0736

Jag njuter av det fina vädret och ligger i solen så fort jag har ledigt. Här är två bilder på blå himmel i Torekov från förra veckan.

I am enjoying the weather and laying out in the sun whenever I'm off work. Here's two shots of blue skies in Torekov from last week.

3 comments:

  1. härligt! ha en fin sommar :)

    ReplyDelete
  2. Hej!
    Har läst din blogg ett bra tag, men idag tog jag mig en ordentlig titt, (har dig inlagd på bloggkoll, å då läser man ju bara senaste inlägget hela tiden) och hittade till din portfolio. Gud vilka fina foton du tar!! Verkligen imponerad. Sen var det ett litet kul sammanträffande när jag såg att du läst Grafisk design på Helliden. Jag har ju läst den utbildningen nu höst-vår och var nyligen klar. Jag gillade verkligen skolan!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!