15.5.10

rainy days and nights

.5947

.5973

.5933

Idag bara regnar det. I eftermiddags drog på mig gummistövlar och gav mig ut på en promenad. Det enda positiva med regnet är att allt blir så grönt. Nyss drack jag äpple/kanelté och läste Uppercase. En lugn lördag med andra ord.

Today the rain woke me up, and it hasn't stopped all day. This afternoon I put on my rubber boots and went for a walk. The only good thing about all this rain we've been getting is that it makes everything so green. When I got back I had some apple/cinnamon tea and browsed Uppercase Magazine. In other words: a slow Saturday.

6 comments:

 1. Du tar så fina bilder på ditt tedricknde att jag nu också blev sugen att dricka te :)

  ReplyDelete
 2. sounds relaxing. rainy days over there look nice! where's all the gray?

  ReplyDelete
 3. Oh hjälp. Jag älskar your photgraphy, så många härliga färger och motiv. Jag förkunnar härmed din blog som tillagd till mina favoriter. Synd att din lördag var regnig - här var det ekvatorial värme, till min stora glädje. :D

  ReplyDelete
 4. Love the pic of the blue cup with the cinnamon stick. Yum!

  ReplyDelete
 5. det gröna gör mig helt pigg!

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!