7.5.10

rainbow bikes and rainy fridays

.5834

.5836

Idag var jag så trött att jag glömde gå av bussen på väg hem och fick gå tillbaka två hållplatser. Med skoskav och i alldeles för lite kläder för det kalla vädret. För att göra promenaden roligare knäppte jag några kort på en regnbågscykel utan sadel. När jag kom hem slängde jag in en tvätt i maskinen och la mig på soffan. Jag sov i två timmar. I helgen ser jag fram emot att sova länge, gå på loppis, titta på film och packa beställningar. Snart ska jag visa er vad jag gjorde idag.

Today, I was so tired I forgot to get off the bus on the way home and had to walk back two stops. With blisters on my feet and without warm enough clothes for the nasty weather. To make the walk more fun I snapped a few shots of a rainbow bike without a seat. When I got home, I put a load in the washer and lay down on the couch. I slept for two hours. This weekend I am looking forward to sleeping in, going to a flea market, watching movies and packing orders. Soon I'll show you what I made today.

1 comment:

  1. glad you got some rest! i love that first photo with something out of focus in the foreground, nice touch.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!