30.5.10

off to halmstad

.7770

.7425

Nu sticker jag till ett av mina favoritställen på hela jorden. Den här gången stannar jag bara i två dagar, men om två veckor bosätter jag mig där för sommaren. Förhoppningsvis hinner jag ta färdigt rullarna jag påbörjade på bröllopet förra helgen.

I'm off to one of my favorite places on earth. This time I'm only staying for two days, but in two weeks I'll go back for the entire summer. Hopefully I'll have time to finish the rolls I started at the wedding last weekend.

3 comments:

 1. Hej!
  jag kollar din blogg väldigt ofta
  dina bilder är otroligt sköna men bilden med glassen, oj oj oj så skön...

  ReplyDelete
 2. Hi
  Nice and retro cameras.
  Lovely pics.

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!