2.3.10

botemedel mot huvudvärk

.3993

.4002

.4014

Chokladbollar och sol som gjorde mitt kök färggladare än på många månader var vad som botade min huvudvärk idag. Jag fick en trevlig överraskning nyss när jag såg att Sandra Juto länkat till mig, tack Sandra! Och välkomna, ni som hittat hit genom henne!

Chocolate balls and sunshine that made my kitchen more colorful than in months was what cured my headache today. I got a pleasant surprise when I saw that Sandra Juto linked to me, thanks Sandra! And welcome, those of you who found my blog via her!

10 comments:

 1. I found you through Sandra and am so, so happy I did - what gorgeous photos and posts. I'll be visiting often.

  ReplyDelete
 2. den där chokladen alltså, den kan bota mycket den. den botade min huvudvärk också igår, solen hjälpte till den med. ha en fin dag!

  ReplyDelete
 3. jag hittade hit genom sandra och är väldigt glad för det! :D du tar fantastiska bilder och dina loppisfynd gör mig avis.

  ReplyDelete
 4. sulu-design: welcome and thank you!

  christina: sant, så sant!

  anonym: tack så mycket, välkommen hit!

  ReplyDelete
 5. Gud vilka underbara bilden? Vad är det för objektiv med stor bländaröppning du har använt dig av? Ett ljusstarkt 50mm?

  ReplyDelete
 6. sofia: tack! det är ett tamron 28-75/2.8

  ReplyDelete
 7. nice kitchen! + i really enjoy your blog! found it today via decor8 ...

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!