21.3.10

biscotti di prato

.4450

.4453

Idag åt Sanna, Ben och jag brunch på Pronto, gick en sväng på stan och åkte hem till mig för att dricka yogité och titta på Hipp! Hipp!. Sanna fyllde 23 igår och fick en twisterburk fylld med hembakade Biscotti di Prato av mig.

Today, Sanna, Ben and I had brunch at Pronto, walked around downtown for a while and then went to my place to drink yogi tea and watch a Swedish comedy show on DVD. Yesterday was Sanna's 23rd birthday, so I gave her a vintage tin filled with homemade Biscotti di Prato.

2 comments:

  1. Vilken fin present!
    Min mormor brukade alltid lägga kakor i såna där Twist burkar när jag var liten.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!