10.2.10

onsdagslyx

.2849

.2856

.11

Jag har varit sugen på semla länge, men de är alltid slut när jag går förbi kvartersbageriet på väg hem från skolan. Idag hade jag ledig förmiddag, så jag tog mig dit och köpte en. På vägen dit knäppte jag en polaroid av en förrådsdörr. Årets andra semla var såå god! Tyska 1richtungsblog skrev om mig idag, tack för det!

I have been craving a semla for a long time now, but the neighborhood bakery never have any left when I pass it on my way home from class. Today, I had the morning off, so I went and got myself one. On the way I snapped a polaroid of a storage room door. My second semla of the year was soo delicious! The german blog 1richtungsblog did a post on me today, thank you so much for that!

7 comments:

 1. åh. jag har också ätit semla idag, bjöd faktiskt hela familjen min.

  ReplyDelete
 2. Vilken fantastisk blogg du har! Jag gillar dina foton massor och ditt hem ser så fint ut.
  I morgon ska jag nog också äta en semla :D

  ReplyDelete
 3. Åt just en semla på en likadan assiett som din! Så det kan bli:)

  ReplyDelete
 4. jag har faktiskt inte ätit årets första semla än, men det måste ske snart! mums säger jag bara! :)

  ReplyDelete
 5. Sakletarn: tack så mycket!
  Miriam: där ser man! den är fin, har tyvärr inte koppen som hör till. men egentligen är fatet finare utan kopp.

  ReplyDelete
 6. Mmm, ser verkligen gott ut. Fin polaroid också :)

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!