25.2.10

om raggsockor och bröllop

.3720

.3727

Nu är jag tillbaka i Malmö. Jag fick bära min trettiokilosväska uppför åtta trappor (himla skithiss), men fram kom jag i alla fall. Och möttes av en himla fin bröllopsinbjudan på hallgolvet. Jag tar tillfället i akt att berätta att jag ska vara andra-/detaljfotograf på det här bröllopet, och enda fotograf på två andra bröllop i sommar. Jag ser fram emot alla tre med skräckblandad förtjusning! Idag har jag packat upp diverse fynd från loppisrundor och räder i morfars förråd och mormors garderob, bilder kommer de närmsta dagarna. Raggsockorna är ett av fynden, stickade av mormor för länge sen men aldrig använda. De värmer mig ikväll när jag skjuter upp dammsugningen som är oundviklig, då min bror och hans flickvän kommer hit från Stockholm i natt.

I'm back in Malmö. I had to carry my sixty pound suitcase up eight flights of stairs (stupid crappy elevator), but at least I got here. And I was greeted by a lovely wedding invitation. I'm taking this opportunity to tell you that I will be second shooter at this wedding, and the only photographer at two more weddings this summer. It's both exciting and scary! I have spent the afternoon unpacking things I thrifted and found at my grandparents' this week. Pictures to follow the next few days. The teal socks were knitted by my grandmother a long time ago but never worn. They are keeping me warm tonight as I'm procrastinating vacuuming the apartment. But it is inevitable, as my brother and his girlfriend are arriving from Stockholm late tonight.

2 comments:

  1. jag tror att det kommer gå ypperligt. du är ju förbaskat duktig med den där kameran du.

    ReplyDelete
  2. Håller med föregående talare! Och så är det roligt att fota bröllop, alla är så glada. :)

    Ser fram emot att se fynden!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!