1.2.10

ända från amerikat

.2457

.2463

Idag fick jag ett paket på posten, med just det som jag beklagade mig över att de snart var slut, och mer därtill. Mitt favoritgodis som gör kakor oemotståndliga. Jag älskar att ha vänner på andra sidan jorden. Fast helst skulle jag vilja att USA och Sverige låg bredvid varandra.

I have the best friends. Today I got a package in the mail containing variations of my favorite candy (which I was complaining about running out of the other day). I love having friends on the other side of the earth. But, preferably, I'd have the US and Sweden be next to each other.

4 comments:

 1. Vad är den hjärtformade för slags Reese's, ? O_O

  ReplyDelete
 2. ett "peanut butter heart", alla hjärtans dag-specialare skulle jag tippa på

  ReplyDelete
 3. oh but swedish candies are so good! i like cars and swedish fish. i go to ikea for candy, not furniture. haha : )

  ReplyDelete
 4. swedish fish aren't really swedish though, they're canadian!

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!