31.1.10

work in progress

.0987

.0983-2

.2351

I helgen var mina föräldrar här och hälsade på. Då passade jag på att utnyttja pappas handelskraft, fysiska styrka och händighet till att sätta upp en hylla i badrummet. Och en i stora rummet. Tills jag får mitt nya objektiv som jag köpte på Tradera igår så får ni nöja er med att se delar av badrumshyllan som jag snyggat upp lite. Två blåmålade stringhyllegavlar blev svarta med sprayfärg och en furubräda blev tre fusk-teak-hyllplan med lackbets.

This weekend, my parents came to visit. I decided to take advantage of my father's handiness and physical strength to help me put up a shelf in the bathroom. And one in the main room. But until I get the new lens I bought at an online auction site yesterday, pictures of the transformation of the bathroom shelf will have to do. I spray painted two blue 'string shelf' sides black and turned a deal plank into three teak shelves.

5 comments:

 1. these pictures look pretty cool!

  ReplyDelete
 2. Det blev inga missöden efter att du sprayade i badrummet? Jag sprayade en stringhylla i somras men då gjorde jag det ute, jag vågade inte chansa då jag var säker på att jag skulle färglägga allt förutom stringhyllan :)
  Hyllplanen blev också läckra. Jag tänkte låta bli att röra mina hyllplan men du har nog övertygat mig att lackbetsa dem ändå.

  ReplyDelete
 3. Erik: jag sprayade i mina föräldrars garage

  ReplyDelete
 4. Han som påstås ha handelskraftighet tycker det låter som en bra egenskap, men vet inte riktigt vad det är och tror att du menar handlingskraft:-)

  ReplyDelete
 5. hej. måste fråga vad du hade för trä i dina hyllplan och om du använde vanlig teakolja på? blev dom som teak då? syns skilladen mycket.

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!