19.1.10

tolv, tre, sex, nio

.1861

Under jullovet tog jag hem ett tjugotal av morfars klockor. Här är en av dem. Resten får ni se när (om) jag blir klar med mitt lilla projekt.

During Christmas break I took home about twenty of my grandfather's clocks. Here's one. I'll show you the rest when (if) I finish my little project.

4 comments:

  1. sv: Okej, men det låter ju ändå ganska bra! Känns som att de flesta utbildningar blir i viss utsträckning vad man gör de till. Men jag känner också lite hatkärlek till folkhögskolor, förstår idén, men det känns lite segt att inte kunna börja på högskolenivå direkt som i USA t ex. Hur som helst, tack för responsen! :)

    ReplyDelete
  2. Sv: Jag menar att det är svårt att komma in på konst/designhögskola med bara gymnasiebakgrund, även om det klart är möjligt att göra det. Men de flesta verkar ju ha gått på folkhögskola eller annan förberedande utbildning innan de kom in på högskola. Det är i alla fall intrycket jag har fått efter att ha sett diverse högskoleelevers CV och besökt HDK där de sa att i princip alla som går där har gått nåt år på folkhögskola innan. På grafisktforum.org brukar detsamma sägas om alla konst/designhögskoleutbildningar. Däremot så kommer man ju på konstnärliga fakultereter in på amerikanska universitet/konstuniversitet utan nån förberedande utbildning . Så var det i alla fall för min far på 70-talet och de jag känner som går konstnärliga utbildningar som också kom in direkt efter high school. Men sen så har jag väl lite bristande tålamod också, haha.

    ReplyDelete
  3. This is by far one of the cutest clocks I've seen. I love, love, love it.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!