12.1.10

ram och kork och skärm

.1960.1974

Här tar jag tag som aldrig förr i projekt som varit planerade länge. Ikväll kombinerade jag ram och korkplatta från loppisar till en polaroidtavla. Kökslampan är stommen i en gammal skärm jag köpte på Erikshjälpen i Vetlanda innan jag flyttade hit. Tjugo kronor inklusive fungerande stor glödlampa. Jag ska försöka få klart så många projekt som möjligt innan jag får besök från olika håll den närmsta tiden.

I combined an old frame and an old bulletin board into a polaroid board. The lamp is thrifted but used to have an ugly shade that I simply pulled off. I'm trying to finish as many little home projects as possible before various people visit me in the near future.

3 comments:

  1. Måla korkplattan vit och sätt bilderna mer i mitten.

    ReplyDelete
  2. nej tack, jag har det hellre så här.

    ReplyDelete
  3. så himla fin skärm! och älskar gladadjurenboken!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!