6.1.10

paketering

.1481

.1497

.1479

Julen känns väldigt avlägsen, men jag har varit lat och knappt tittat på bilderna förrän nu. Så här såg paketen som jag gav bort ut. Tidningspapper-papper från Granit, rött snöre och vita etiketter tryckta med bokstavsstämplar. Granarna har jag ju visat tidigare, de fick mamma på sitt paket. I paketen som var till mig låg bland annat fem säsonger av Vänner, ett trådlöst tangentbord, pengar, en hårfön, en köksvåg och Grafisk kokbok.

This is how I wrapped the gifts I gave away this Christmas. Newspaper paper, red string and white tags printed with letter stamps. I've shown you the trees before, I gave them to my mother. In the gifts that were for me was the first five seasons of Friends, a wireless keyboard, money, a blowdryer, a kitchen scale and a graphic design book, among other things.

2 comments:

  1. hejhej!

    vad heter din grafiska kokbok? jag tänkte köpa en för ett tag sedan, men det blev inte av och nu har jag tappat bort namnet. känns som att det är ganska ovanligt, så... jag chansar på att den du fick är den jag vill ha!

    ReplyDelete
  2. jag fattar inte hur man kommenterar på din blogg, så jag svarar här. den heter 'grafisk kokbok 3.0 - guiden till grafisk produktion'.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!