11.1.10

kungen och lite sjuttiotal

.1937.1939

Idag spikade jag upp kungaparet på min vägg. Under hänger två sjuttiotalsförkläden som jag fått av mormor, på en grön självhäftande krok som jag köpte på Emmaus idag. Jag hade egentligen tänkt köpa en brun dubbelkrok i porslin med guldkant för en tia, men den tappade jag i golvet innan jag hann till kassan. Ni får ursäkta det hårda lampljuset och blänket på de kungliga.

Today I put up the king and queen on my wall. Below are two aprons from the seventies that I got from my grandmother, hung on a green self-adhesive hanger that I bought in a thrift store today. I was going to buy a brown porcelain hanger with a golden border, but I dropped it on the floor before I got to checkout. Please excuse the harsh light.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!