23.1.10

instant gratification

.04

.05

.08

.06

.03

Idag tog jag en långpromenad genom staden med min Polaroid SLR 680 och min Yashica-C laddad med en diarulle. Det var kallt, soligt och härligt. Jag gick på välbekanta gator och obesökta gator, såg gamla och nya byggnader, gick in i gamla och nya antikaffärer och tittade på allt fint. Som ni märker har jag äntligen köpt en scanner och jag scannar allt jag kommer över, ungefär. Vill ni se fler av mina (gamla) polaroider så klicka här.

Today I took a long walk through the city with my Polaroid SLR 680 and my Yashica-C loaded with slide film. It was chilly, sunny and lovely. I walked on familiar streets and new streets, saw familiar and new buildings, visited familiar and new antique shops and looked at all the pretty things. As you can see, I finally bought a scanner. Now I'm scanning everything I can, sort of. If you want to see more of my (old) polaroids, click here.

3 comments:

 1. Riktigt najs bilder :D

  Vad köpte du för scanner? Jag tänkte köpa en imorgon men behöver lite tips om vilken...

  ReplyDelete
 2. hihi det finns en nästan prick likadan pariserhjulspolaroid på kristianstadsgatan.

  ReplyDelete
 3. patrik: tack! jag köpte en canoscan 8800f.

  saga: kan tänka mig det! det är ju en klassiker som man bara inte kan motstå.

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!