13.1.10

glada djur på köksdörren

.1986.1989

.1988

I somras fyndade jag den här boken på Lions årliga loppis i Laxvik (utanför Halmstad). Varje sida är helt fantastisk och jag har länge funderat på hur jag skulle kunna njuta av små många sidor som möjligt. Igår kom jag på det, gick till Coop och köpte småspik, och idag spikade jag opp de bästa sidorna på köksdörren.

This summer I found this at a flea market on the west coast. Every page is amazing and I have been thinking hard about how I could enjoy several pages of it at the same time. Yesterday I had this idea, went to the supermarket and got some nails, and today I went to town on the kitchen door.

1 comment:

  1. vilken skatt! fågelbilden är jättejättejättefin.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!