10.1.10

från ett hem till ett annat

.1934

Nu är jag "hemma" i Malmö igen. Efter tre veckor "hemma" i Nässjö känns lägenheten främmande men ändå välbekant. Kylskåpet är tomt, det är tyst och jag är ensam. Då är det tur att man har lite jordnötter i skåpet, stearinljus och Vänner på dvd.

I'm back in Malmö. After three weeks at my parents' house the apartment feels strange but familiar. The fridge is empty, it's quiet and I'm alone. Fortunately I found some peanuts in a cupboard, and there's candles and Friends.

2 comments:

  1. Snart är det du och jag och tomatpuren.

    ReplyDelete
  2. snart är det du och jag och den hemgjorda hummusen som du ska lära mig göra!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!