20.1.10

bingo!

.2195

.2204

.2185

Igår fyndade jag ett kombinerat Bingo och Roulette på Myrorna för en tjuga. Helt fantastisk typografi och färger. (Eftersom jag nu sålt mitt Tamronobjektiv får jag lufta min Lensbaby ett tag, därav de hypnotiserande bilderna.)

Yesterday I got this combined set of Color Bingo and Roulette at Goodwill. I just love the typography and the colors! (Since I sold my Tamron lens the other day I'll have to shoot with my Lensbaby for a while, hence the hypnotizing effect.)

2 comments:

  1. Jo jag vet, kom in på Kalmar högskolas program för grafisk design och visuell kommunikation, men det såg inte alls lovande ut, eller snarare fanns det knappt nåt att se på skolans hemsida, så jag tackade nej. (Visserligen ville de ha arbetsprover där, så det räknas väl som ett konstnärligt program i alla fall, till skillnad från Linköpings.)
    Jo, jag går faktiskt folkhögskola nu, förberedande konstutbildning. Känns bra, men önskar väl bara att jag hade upptäckt Östra Grevie tidigare, hade velat fokusera mer på designbiten!
    (Sjukt snygga bingobrickor förresten.)

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!