5.12.09

sol och tegel på idunsgatan

.1153

.1168

.1151

.1173

Jag skulle gå på loppis, och var för en gångs skull där vid öppningstid. Men säljarna hade inte ens kommit än. Så jag promenerade vidare. Och tur var väl det, för annars hade jag inte gått in på den här gatan, som jag åker förbi med bussen till skolan varje dag. Och annars hade jag missat den korta stund när solen tittade fram.

Dagens jullåt: Stevie Wonder - What Christmas Means To Me


I went to a flea market today, and for once I was there when it opened. But none of the sellers were there yet, so I walked on. And I'm glad I did, because otherwise I wouldn't have walked down this cute street that I pass on the bus to school every day. And also I would have missed the sun's short visit.

3 comments:

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!