6.12.09

the show must go on

.1202

Efter en ineffektiv, oproduktiv helg som inte innehållit mycket mer än film och glass tog jag tag i mig själv vid femtiden idag, bytte soundtrack från vemodiga David Gray till Queens Greatest Hits och satte igång. Jag diskade, städade undan och dammsög. Just när jag var som svettigast ringde det på dörren och två Com Hem-försäljare ville sälja bredband. Och hör och häpna, jag gick med på det! Sen skrubbade jag badkaret så skinande rent att man skulle kunna äta i det. Fast det gjorde jag inte. Jag ställde mig istället och lagade lunchlådor till veckan. När jag var färdig belönade jag mig själv med ett glas iskall, vit lättglögg med blåbär.

Dagens jullåt: Ron Sexsmith - Maybe This Christmas


After a very ineffective, unproductive weekend, I felt it was time to do something. So I switched soundtracks, from David Gray to Queen, and got to it. I washed the dishes, cleaned up and vacuumed. And in the middle of it all, two women were at the door and wanted to sell me a broadband connection. And--lo and behold, I let them! Afterwards, I scrubbed the bath tub so well you could eat off of it. But I didn't. Instead I made lunch boxes for the week. When I finished, I rewared myself with an icecold glass of white glögg with blueberries.

1 comment:

  1. fabolous! älskar bilder på mat, soppor, milkshakes, kaffe..allt som kan förtäras. sparar favoriterna i en matmapp. grymt hörru.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!