12.12.09

motvind och motljus

.1340

.1343

.1360

.1352

.1356

Idag har solen skinit hela dagen och jag passade på att ta en promenad på stranden. Jag är inte van vid att vara vid havet på vintern. Det kändes nästan overkligt med tångdoft och vågskvalp samtidigt som jag höll på att frysa låren av mig.

Today was sunny, so I decided to take a walk along the beach. I'm not used to being by the ocean in the winter. It was almost surreal to smell the seaweed and hear the ripple whilst almost freezing my thighs off.

1 comment:

  1. Jag måste säga att jag faktiskt tycker att havet och stranden är som bäst på vintern! Få människor, "tystnad", frusen sand, isfläckar att glida på och finare färger. Det är värt eventuella köldskador att ta sig dit, haha!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!