12.12.09

morfar i sensommarsolen

.0027.0040

Ikväll saknar jag morfar och gråter en skvätt. Jag hittade de här bilderna från september 2005. Sensommarsol i vår trädgård och ett leende som fastnade på bild. Jag minns att vi pratade om min kamera. Han kunde inte förstå att det inte var film i den, han som tagit tusentals bilder med sin Rolleicord genom åren.

Tonight I'm missing grandpa. I found these pictures from September 2005. Late summer sun in our backyard and a smile captured in a photograph. I remember we talked about my camera. He couldn't understand there was no film in it.

1 comment:

  1. fin kille det där.
    gärna vill jag somna i hans kofta, just like old times.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!