4.12.09

i mitt fönster till slut

.1140

.1144


Efter mycket om och men och pust och stånk har jag också en stjärna i fönstret. Idag har jag pysslat med julkort och i datasalen spelade min klasskompis soundtracket till Ensam hemma. Får jag höra ett unisont "juuulstämning"!

Dagens jullåt: Leon Redbone & Zooey Deschanel - Baby, It's Cold Outside (klicka för att spela i Spotify)Now I also have an advent star in my window. Today started making christmas cards and my classmate played the Home Alone soundtrack in the computer room. The holiday season is upon us.

2 comments:

  1. älskar din header!!! oskärpan och de ljusa tonerna, lite som ett gammalt fotografi

    ReplyDelete
  2. det är en del av ett foto i en broschyr om North Carolina från sjuttiotalet som jag köpt på loppis i Chicago.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!