16.12.09

det där med att tro på sig själv

.0898

Jag har fått tre förfrågningar om att vara bröllopsfotograf. Två gånger har jag sagt nej, en har jag ännu inte svarat på. Kanske att jag skulle klara det. Eller så skulle det bli fiasko. Jag är för feg för mitt eget bästa, det är en sak som är säkert. Mina morföräldrar var fina på sitt bröllopskort i alla fall.

I have had three couples ask me to be their wedding photographer. I have said no twice, the third I haven't given an answer yet. I might manage. Or it could be a fiasco. My selfesteem is too low for my own good, that's for sure. At least my grandparents looked good in their wedding photo.

5 comments:

 1. Klart du vågar!! Kom igen! Kan jag så kan du... Du är ju proffs! Go Hilda, go! Kram.

  ReplyDelete
 2. Gör det! Jag och alla andra tror på dig så nu är det bara du kvar.

  ReplyDelete
 3. tack för att ni tror på mig!

  jag tror att jag kanske möjligtvis kommer försöka våga...

  ReplyDelete
 4. Absolut, med din förmåga! Shoot it!

  ReplyDelete
 5. hej hilda..jag heter rebecka frohm. jag tror på dig..har alltid gjort!!

  om man vill komma nånstans man aldrig varit måste man göra nånting man aldrig förut gjort

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!