2.11.09

'roid week I

.1226

Det är 'Roid Week 2009. Tyvärr har jag ingen scanner, så jag kan inte medverka "på riktigt". Men polaroider inomhus lär bli det enda jag fotograferar den här veckan, eftersom jag insett att jag inte kommer se dagens ljus förrän på lördag. Praktik i en iskall tryckerilokal 7-16, yeah. Här ser ni i alla fall ett av mina många fynd från morfars förråd. En vindögd bambi som tillhörde min mamma när hon var liten.

It is 'Roid Week 2009. Unfortunately, I don't have a scanner, so I can't participate fully. But indoor polaroids are all you'll be getting from me this week, since I've realized I won't see daylight before Saturday. I'm doing my internship at a printer's 7am-4pm. It's dark when I leave, dark when I get home. Anyway, what you see in the picture is a crosseyed bambi that belonged to my mother when she was a kid.

1 comment:

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!