14.11.09

diskbergets vara eller icke vara

.1468

.1461

De senaste två veckorna har jag inte gjort annat än halvsovit i soffan på kvällarna. Oundvikligen har därmed diskberget gradvis byggts upp i köket. För att sporra mig själv att ta tag i det tog jag en "före"-bild. Ändå tog det några timmar innan det blev klart. Jag gör allt för att undvika att diska. Den här gången sysselsatte jag mig med att ta ner en ful hylla i köket och försöka sätta upp en anslagstavla med dubbelhäftande tejp istället för att diska. Men till slut blev jag färdig. Jag till och med dammade och dammsög köket. (Och anslagstavlan står på golvet i hallen, den fastnade inte på väggen.)

After two weeks of doing nothing but napping on the couch after my internship, a huge mountain of dishes had grown in my kitchen sink. To make my self more inclined to deal with it, I took a "before picture". But it still took me a couple of hours to get it done. But I finally did it. I even dusted and vacuumed the kitchen.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!