16.11.09

det första ljuva året

.453

Bloggen har fyllt ett år. 223 inlägg, mer än 1600 unika besökare från trettio länder och mycket positiv respons senare är jag otroligt glad att jag började blogga. När jag tittar på min statistik ser jag att det här är det mest visade inlägget med 152 sidvisningar, och att de flesta av er hittar hit via facebook. 171 googlesökningar har fört människor hit, de flesta av er tittar på i genomsnitt 1,3 sidor per besök och totalt har bloggen haft mer än elva tusen sidvisningar. För ett år sen hade jag 5-20 dagliga besökare, nu har jag 30-80 besökare varje dag. Det är inte mycket i bloggvärlden, men jag är nöjd. För mig personligen har bloggandet betytt att jag har utvecklats jättemycket bildmässigt under det här året och att jag har börjat ta mitt fotograferande på allvar. Mitt tänk när jag tar bilder har blivit mer reportageinriktat. Jag känner att jag hittat vad jag är bra på, även om jag inte riktigt kan sätta ord på det. Tack alla ni som läser bloggen! Kommentarerna är det jag värdesätter mest, jag uppskattar när folk tar sig tid att ge respons och kritik. Hoppas att jag och bloggen kan utvecklas lika mycket under året som kommer och att ni vill fortsätta komma hit!

It's been a year since I started this blog. 223 posts, more than 1,600 unique visitors from 30 countries, and a lot of positive response later, I am glad I started blogging. When I look at my statistics, I see that
this is the post with the most page views (152), and that most of you come here through facebook. 171 google searches has taken people here, most of you view 1,3 pages per visit and in total the blog has had more than 11,000 page views. A year ago I had 5-20 daily visitors, now I have 30-80. That's not a lot in the blog world, but I'm happy. For me personally, having this blog has made me take my photography more seriously. Thank you all who read my blog! I really appreciate your response and critique in the comments. I hope that I can develop my photography and the blog even more in the year to come.

3 comments:

 1. Du är grym! Keep on the good work!

  ReplyDelete
 2. men berätta hur du har sån stenkoll på statistiken! bloggar själv på blogspot men har ingen koll på besökare, sidvisningar m.m. vore kul att få veta sånt!

  ReplyDelete
 3. a: tack!
  anonym: google analytics ftw!

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!