24.11.09

äventyrsabstinens II

.144

.529

.404

.314

Jag längtar iväg. Långt bort. För första gången på länge längtar jag någonstans jag aldrig varit. Det har hela tiden handlat om att åka tillbaka. Nu vill jag vidare. Till Sydamerika, Asien (igen), Mellanöstern eller Afrika. Jag vill uppleva, utforska, fotografera och upptäcka, bli kär i ett nytt ställe. Men när? Och för vilka pengar? (På bilderna: Jag i Angkor Wat i Kambodja, jag och Stina i Hué i Vietnam, fiskehamn i Mui Ne i Vietnam, jag på marknad i Chau Doc i Vietnam)

I yearn to travel. Far away. For the first time in a while, I want to go somewhere I've never been before. For so long, it's all been about going back. Now I want to go somewhere new. South America, Asia (again), the Middle East or Africa. I want to experience, explore, take pictures, discover and fall in love with a new place. But when? And with what money? (In the photos: Me in Angkor Wat, Cambodia, me and Stina in Hue, Vietnam, a fishing harbor in Mui Ne, Vietnam, me at a market in Chau Doc, Vietnam)

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!