15.10.09

torsdag

.1064

.1066

Som vanligt på torsdagar får jag ingenting gjort. Det enda jag har gjort idag är suttit vid datorn och leta fotolabb att framkalla film på, och lagat mat. Pasta med pamamore, mozzarella och basilika i olja och gräddfil. Nu ska jag sätta upp lite kort på mitt kylskåp, bland annat det här på mig och mina roadtripskompanjoner, taget på Chicagos flygplats innan vi flög hem till Sverige. Sanna, i mitten på bilden, är i Chicago och gottar sig igen i höst, men till våren drar hon med sig sin Ben över Atlanten och flyttar till Malmö. Det kommer bli fantastiskt!

As usual on Thursdays, I haven't gotten anything done. The only thing I've done today is look for photo labs on the internet and make lunch. Now I'm going to put up pictures on my fridge. Sanna, the blonde in the picture, is in Chicago right now but she's moving to Malmö in the spring. It's going to be fantastic!

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!