23.10.09

fredag

.1163

Idag trycker ett tjockt molntäcke över staden och det blev aldrig riktigt ljust. Trots det tog jag mig ut för att knäppa en testrulle med min Yashica-C. Tänkte passa på att framkalla den när jag är hemma i Nässjö. När jag ändå var i krokarna tittade jag in på Myrorna och köpte den här fina fågeburken som nu fått bli hem åt mina akvarellpennor. Ikväll åker jag alltså till Småland, där det väl är ännu mörkare...

Today it has been dark all day. But that didn't stop me from going out to shoot a test roll on my Yashica-C. I'm going home to Nässjö tonight and staying for a week, and will get the roll developed while I'm there. When I was out shooting I went to Goodwill and got this cute bird jar.

1 comment:

  1. Hej Hilda!

    Jag vet inte om du har gjort det innan, men kan du inte lägga upp lite bilder på lägenheten allmänt liksom? vill se lite hur du har det...Kram sara k

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!