20.10.09

du och jag och det stora äpplet

Jag har spenderat hela dagen framför en dator, bråkandes med ramar och länkar och tabeller och stylesheets. Nu rotar jag igenom arkivet efter bilder att lägga upp på min nya hemsida. Jag var tvungen att titta en extra stund på New York-bilderna från juni. Jag. Vill. Tillbaka.

I have spent the entire day in front of a computer, trying to understand framesets, links, tables and stylesheets. Now I'm looking through my archive for photos to put up on my new web portfolio. I had to take an extra look on the NYC pictures from June. I want to go back so bad.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!