14.10.09

det var inte igår

.1005

.0983

.1046

.1044

.1026

.0992

.1010
Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator. Jag höll på att bli galen på kuppen. I helgen var mina föräldrar här och hälsade på. Det blev en heldag i höstsoligt Köpenhamn, dyrt fint kondisfika flera gånger, bio, Trivial Pursuit, shopping och andra trevligheter. Nu har jag frysen full av mammas goda mat...

I finally got my computer back. This weekend, my parents came to visit. We went to Copenhagen for a day, had expensive but delicious fika several times, went to the movies, played Trivial Pursuit and went shopping and much more. Now my freezer is full of my mom's food...

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!