26.9.09

vem är du?

.0681

Jag är nyfiken på vilka som läser min blogg egentligen. Skriv gärna en kommentar och berätta vem du är, hur du hittade hit och vad som får dig att läsa min blogg. Speciellt nyfiken blev jag när jag såg i min statistik att jag har haft 112 besök från Dublin den senaste månaden, ibland så mycket som elva besök per dag. Vem är du?

I'm curious to know who reads my blog. It would make me very happy if you wrote a comment and told me who you are, how you found this blog and what makes you follow it. I'm especially curious about a certain Dubliner who has visited my blog 112 times the past month. Who are you?

17 comments:

 1. Jag läser din blogg o du vet ju vem jag är, jag befinner dock fortfarande i Kalmar och inte i Dublin...

  ReplyDelete
 2. Jag heter Marthina och jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade din blogg. Kanske bilddagboken, om du har en sån? Annars via någon annan blogg eller fototävling antar jag.

  ReplyDelete
 3. Sun heter jag, hittade din blogg genom en annan blogg jag följer och så såg jag dina foton och Bam Poff så började jag följa den.

  Inte är jag från Dublin och inte vet ajg egentligen vem jag är, men jag bor i kala Luleå och läser på gymnasium och älskar juice och läser din blogg sen nån månad tillbaks.

  ReplyDelete
 4. tjoho. jag är jag och mig känner du ju redan. ses snart!

  ReplyDelete
 5. Erik heter jag, tror att jag hittade hit i våras när jag sökte efter bloggar där folk skrivit om olika utbildningar i grafisk design.
  Gillade din fotograferingsstil och sättet du redigerar dina foton på så därför fortsatte jag följa bloggen! :D

  ReplyDelete
 6. Sara heter jag och jag har följt din blogg ända från början. Tycker den är suverän. Speciellt alla dina fina bilder från landet i väst. Måste ha varit en fantastisk tid med fantastiska människor!
  Kramar från en trogen bloggföljare och facebook-stalker

  ReplyDelete
 7. Malin och kommer från Nässjö. Jag såg att du skrivet "bloggadressen" din på facebook, blev nyfiken och här är jag!

  ReplyDelete
 8. Jag minns inte riktigt hur jag hittade hit, fastnade dock för dina USA-bilder. Tycker om dina bilder och så verkar du vara allmänt bra. Jag heter Anna, kommer från Malmö men bor för tillfället i Lund.

  ReplyDelete
 9. klara heter jag! tror jag hittade dig på flickr först.. eller? nej jag minns faktiskt inte. det var nångång när jag var i spanien och hade en reseblogg iallafall, tror jag. men sen så bloggkonverserade vi litegrann. du är väldigt duktig!

  ReplyDelete
 10. Jag kommer inte ihåg exakt hur jag hittade hit, men jag misstänker att det var via flickr. Jag vet iallafall att det var en bild på Ben and Jerrys glass som jag såg och sen dess har jag följt din blogg. Tycker att dina bilder är väldigt fina och jag gillar framförallt att det är så starka färger i bilderna.

  ReplyDelete
 11. tjo. stefan, checkar din blogg ibland. old klasskompis.

  ReplyDelete
 12. jag läser med glädje så fort du uppdaterar, men du vet du nog redan om... :)

  ReplyDelete
 13. Heej! Jag är din mystiska besökare från Dublin :) Inte så mystisk och spännande som man först kan tro ;) Jag heter Theresia och bor och jobbar i Dublin och försöker att utvecklas i mitt eget fotograferande. Jag är ganska ny i Dublin och därav mina många besök, jag har inte alltid så mycket att göra :D Älskar din blogg och dina bilder. Jag har ingen aning om hur jag hittade hit, kanske hade du lämnat en kommentar i någon annans blogg.. eller så var det flickr. Hursom så är jag glad att jag hittat hit.

  ReplyDelete
 14. tack för alla kommentarer! verkligen roligt att få veta vilka det är som läser. om ni är fler som vill kommentera så kör på, jag kollar kommentarer på det här inlägget fortfarande.

  ReplyDelete
 15. Hallå där! Din gamla fröken tittar in ibland : )

  ReplyDelete
 16. hej, anna från västkusten här. jag tycker mycket om din blogg och alla fina bilder. tror att jag hittade hit via någon länk, kanske någon som hade din blogg som en av sina favoriter eller så.

  ReplyDelete
 17. hey! I'm italian girl who found out your blog just yesterday ... but I'm eating it literally up! your pictures are so stunning ... I'm amazed. (a later commenteer ... :) )Chiara

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!