22.9.09

the thai way is the real way

.0870

Idag var jag och provtränade på ett gym som ligger cirka tvåhundra meter från där jag bor. Efter en timmes svettande gick jag hemåt, riktigt nöjd med mig själv. Hemma gjorde jag mig en bananshake på äkta thaivis. Recept: Mixa en banan, en halv deciliter mjölk, en tesked kondenserad mjölk och ungefär tolv isbitar tills isen är nästan helt krossad. Svalkande, energigivande, gott och enkelt. Det här gymmet kommer förhoppningsvis bli mitt andra hem under hösten. Beach 2010, here I come! (Obs. Det sista läses med viss ironi.)

Today I went to a gym that is only a three minute walk from my building. When I returned home, sweaty but pleased with myself, I made a banana shake - the thai way. Recipe: Mix (in an electric mixer) a banana, 1/4 cup milk, a teaspoon condensed milk and about twelve icecubes until the ice is almost completely crushed. Cooling, energizing, tasty and easy. This gym will hopefully be my second home this fall.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!