19.9.09

kakbak och shortsväder = picknick

.0765

.0794

I eftermiddag hade jag, Anna, Saga och Björn picknick i Pildammsparken. Vi åt muffins och kakor som jag bakat. En bit bort satt Timbuktu och gottade sig i solen. När jag kom hem åt jag upp en cookie som blivit lite misshandlad på hemfärden. Detta andra försök på chocolate chip cookies blev riktigt lyckat, så jag skrev ut det modifierade receptet på min skrivmaskin och satte upp det på kylskåpet. Jag gjorde en version med mörk blockchoklad, Nestlé chocolate chips och Reese's peanut butter pieces, och en version med vit blockchoklad istället för Reese's.

This afternoon me and some friends had a picnic in a park. We had a bunch of cookies and muffins, all made by me. The last batch of chocolate chip cookies I made turned out great, so I typed the modified recipe on my typewriter and put it on my fridge. I made one batch with chocolate chips, dark chocolate and Reese's peanut butter pieces and one with white chocolate instead of Reese's.

3 comments:

  1. Åh sånna där kakor är så frukansvärt goda! Gillar verkligen din blogg förövrigt :)

    ReplyDelete
  2. alldeles för goda!
    jag gillar din blogg också, många fina bilder :)

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!