29.9.09

instamatic

instamatic

Nu har vi så många uppgifter på gång att jag inte vet var jag ska börja. Här är en som snart är färdig. En fördjupning i Illustrators alla finesser via en Instamatics former. I huvudet rör sig dödssynder, Omega-3-juice, hemsidetankar och skitsnack, men ut ur fingrarna kommer inte mycket. Men jag klagar inte, det var ju det här jag ville. Jag tränade tidigare ikväll och glömde stretcha. Nu ska jag ta en paus och dricka chai.

We have so many different projects going on that I don't know where to start. Here's one that is almost finished. Learning more of Illustrator's features through the shapes of an Instamatic. In my head are deadly sins, Omega 3 juices, pictures of meat and thoughts on website layouts, but I can't seem to get much done. I'm not complaining, this is what I've been wanting. I worked out earlier tonight and forgot to stretch. Now: time for a break and some chai.

1 comment:

  1. Du undrade för ett tag sedan vilka som läser din blogg. Jag tänkte att jag skriver det under det här inlägget istället, ifall du inte kollar där nere längre.
    Jag heter Julia, är sjutton år, bor i Sandviken och bloggar på mockajulia.blogspot.com.
    Jag gillar dina fotografier och stämningen i din blogg. Sedan såg jag förut att du gick på Heliden och jag är lite intresserad av att kanske söka dit efter gymnasiet, så det var kul.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!