12.8.09

yes!

.0282

Jag har fått en lägenhet! Hastigt och lustigt bestämde pappa igår att han och jag skulle åka ner till Malmö och träffa fastighetsbolaget för att öka mina chanser att få den lägenhet jag precis sökt. Efter diverse förvecklingar och missförstånd fick vi till slut skriva på ett kontrakt, helt plötsligt. Yes! Sen åkte vi och kollade på min lägenhet. En ljus etta på 39 kvadrat, förstahandskontrakt, fräscht kök och badrum, parkettgolv och fransk balkong. Jag får flytta in om ungefär två veckor. Det här händer ju bara inte! Dessvärre glömde jag allt vad kameror hette hemma i all hast, så pappas mobilkamera fick dokumentera.

I finally found an apartment! It is a one bedroom apt with a nice kitchen and parquet flooring. I love it and I am so happy!

3 comments:

  1. ojsan grattis. vilken stadsdel ska du bo i?

    ReplyDelete
  2. GRATTIS HILDA!! kul!! tänk vad snabbt det gick när det väl hände... stor kram -magda

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!