2.8.09

tiden läker alla sår

.9887

.9885

Här är mina senaste skatter. Den vänstra och den högra fick jag välja ur morfars stora klocksamling idag, den mittersta köpte jag på den årliga loppisen i Laxvik i lördags. Jag fick några väggklockor av morfar också, de får ni se när de kommit upp på en vägg i min lägenhet, om jag nånsin hittar nån...

These are my latest treasures. The left and right ones are from my grandfather's enormous clock collection, the middle one I found at a flea market last Saturday.

2 comments:

  1. jag tycker bara mer och mer om klockor. det är nåt speciellt. dina var fina!

    ReplyDelete
  2. Hilda! Gud va snygg din lägenhet kommer att bli! Malmö tillslut? Jag och Ben kanske ska flytta dit. I miss you. //Sannis

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!