3.6.09

take offs and landings

.7412

.7423

.7426

.7433

.7437

Det här är de sista bilderna från Chicagoresan. Christine, Victoria och Hannah körde mig till flygplatsen, där vi sa "see you soon" och sen gick skilda vägar. Nio timmar senare satt jag på Arlanda, omtöcknad av sömnpiller och tidsskillnad. Helt plötsligt var jag tillbaka i vardagen igen, och jag kunde inte förstå varför.

Nu förbereder jag mig för nästa Amerikaresa som avgår på lördag morgon. Det har varit så mycket motgångar med den här resan att jag nästan önskar att vi aldrig köpt de där biljetterna. Nu har vi lyckats dubbelboka musikalbiljetter och kommer förmodlingen inte få några pengar tillbaka. Ingen som har 1300 spänn över och vill gå på Fantomen på Operan med en vän på tisdag? Problemet fixat, pengarna tillbaka.

These are the last pictures from my Chicago trip. Now I'm preparing for my next trip across the Atlantic. There have been so many problems already that I almost wish we hadn't bought the tickets. Does anyone want two tickets to Phantom of the Opera on Broadway on Tuesday? There was a mix-up with the tickets, and now we have four. $66 each, no refund. Yay. Nevermind, problem solved.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!