14.6.09

I'll always love you though, New York

.10003

Nu är jag hemma efter en rolig men utmattande vecka i den bästa staden. Bilder och reseskildringar kommer senare i veckan. Imorgon ska jag packa om lite smidigt och sen drar jag till Gullbranna. Där kommer jag befinna mig de närmsta sju veckorna, så vill ni mig något så battlar vi där så att säga. Nu ska jag försöka sova, trots att det bara är eftermiddag för min kropp. Bilden är för övrigt tagen med en plastkamera köpt på Rusta för några år sen.

I am home after a fun but exhausting week in New York. Pictures are coming later in the week. Tomorrow I am leaving for the west coast, where I will be spending the next seven weeks working.

1 comment:

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!