8.5.09

bourgeois pig café och fullerton

.7126

.7115

.7123

.7128

.7133

.7117.7143

.7144

.7107.7110

En dag åkte jag, Joanna, Frida och Hanna till Armitage och Fullerton. Solen sken, det var varmt och vi njöt. Efter en shoppingtur i diverse skoaffärer åt vi världens godaste kycklingpanini och drack pink lemonade på mysiga Bourgeois Pig Café. Det var tredje gången jag var där och jag har beställt samma sak varje gång. Om jag någonsin bosätter mig i Chicago vill jag bo på Fullerton. Alla hus är jättemysiga och det är så lummigt.

Me, Joanna, Frida and Hanna went to Armitage and Fullerton. We had lunch at Bourgeois Pig Café and went shopping. If I ever were to live in Chicago, I would want to live on Fullerton. I love the houses and the parks there.

1 comment:

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!